Klart

Sveriges största kommersiella vädertjänst

Klart är en av Sveriges största sajter alla kategorier och den största kommersiella vädertjänsten med över en miljon användare under sommarmånaderna, samt en veckoräckvidd på 911 000 . Klart når en bred målgrupp, framförallt den aktiva barnfamiljen.

Klarts användare vill ha koll på vädret och planera sin vardag. De väljer Klart tack vare bästa användarupplevelse där smarta funktioner och träffsäkra prognoser står i fokus. Nästan alla användare delar sin geoposition. Det innebär att vi kan styra annonser mot geo, men även på det aktuella vädret där användarna befinner sig. På Klart kan du även läsa artiklar och ta del av videos, allt från väderfenomen till hur vädret påverkar din vardag.

Bild för Klart

”Vädret är ett ständigt aktuellt ämne. Med ökat intresse för utomhusaktiviteter och hemester blir Klart en naturlig del av allt fler svenskars vardag. Med våra träffsäkra prognoser i kombination med smarta features, såsom pollenprognosen och Jämför, erbjuder vi något unikt.

Klart förenklar vardagen för miljoner svenskar med en trovärdig, användarvänlig vädertjänst med smarta och personliga funktioner.”

 

Malin Brinktell, vd på Klart

Följande annonsformat finns tillgängliga på Klart